.
Bart Peeters in The Voice Van Vlaanderen
dinsdag 30 juni 2020

Verklapt Bart Peeters de uitslag van ‘The Voice Kids’?

Die Bart Peeters toch....


Maandagavond waren Bart Peeters en Ronny Mosuse te gast in ‘Vive La Vie!’, het zomerprogramma van Karl Vannieuwkerke op Eén. Tijdens aflevering vertelde Ronny Mosuse onder andere over het nummer dat hij een tijdje geleden speciaal voor SOS Kinderdorpen maakte. “SOS Kinderdorpen had het idee om de kinderen in Italië regenbogen te laten tekenen, daarop de boodschap ‘Alles komt wel goed’ te schrijven en deze tegen de ramen te hangen zodat de mensen die voorbij liepen een boodschap van hoop te geven. Dat idee is door de andere landen overgenomen”, vertelt Ronny aan de tafel bij Karl.



Ronny nam samen met tal van anderen het nummer ‘Somewhere over the rainbow ‘ op. Onder andere Kris Wauters, Bart Peeters, Ruben Block en Isolde Lasoen zingen mee op het prachtige nummer.

“En ook Pommmeline van #LikeMe”, haakt Bart Peeters in. “En het meisje dat ‘The Voice Kids’ gewonnen heeft”, gaat Bart Peeters verder. “Nog niet gewonnen, Bart”, reageert Ronny Mosuse. Bart Peeters begrijpt meteen dat hij iets gezegd heeft dat nog niet gezegd mocht worden, schiet in de lach en zijn hand gaat voor de mond zoals mensen doen als zij iets gezegd hebben dat nog niet uitgesproken mocht worden.



Verklapte Bart Peeters nu écht dat Tiany Michiels ‘The Voice Kids’ gewonnen heeft? Niet echt, want de finale van ‘The Voice Kids’ moet nog opgenomen worden, reageert VTM. Maar Bart hoopt wellicht dat zijn kandidate Tiany de wedstrijd zal winnen. Qua druk op de schouders van Tiany leggen kan dit best wel tellen.

Bio van Bart Peeters en Ronny Mosuse