.
Fien Germijns
woensdag 13 juli 2022

Verjonging van ‘Switch’ was een goede zet

Ze wordt goed onthaald door de kijkers

Sinds deze zomer wordt het populaire ‘Switch’ niet langer gepresenteerd door Adriaan Van den Hoof, maar wel door de enthousiaste Fien Germijns. Volgens één had de keuze voor Fien niks te maken met de beschuldigingen aan het adres van Adriaan, maar gewoon met de verjonging van de zender.

Hoewel de kijkcijfers een pak lager liggen, blijkt het toch een goede zet te zijn, gezien de reacties over Fien toch lovend zijn. Missen de mensen Adriaan dan helemaal niet?

Op de pagina van Eén is er zowel positieve als negatieve kritiek te lezen, schrijft Tv Familie. Zo zijn er toch wel wat mensen die Adriaan missen en die reactie haalt ook erg veel likes. Een andere kijker komt op voor Van den Hoof met een mooie boodschap.

“Wat ze allemaal niet uitvinden om mensen zwart te maken of mensen te kunnen ontslaan. Gewoon omdat de VRT moet besparen. Ik zeg niet dat Fien het niet goed doet, maar ik had liever Adriaan”, luidt het bij de kijker.

Maar jammer genoeg voor Fien zijn niet alle reacties zo lovend. Zo vindt een kijker dat ze ‘Switch’ beter hadden stopgezet of vindt een andere kijker dat Fien gewoon niet geschikt is voor dit programma.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Fien Germijns

Meer Over:

Fien Germijns