.
Eddy Planckaert
donderdag 4 november 2021

Verhuizen de Planckaerts definitief naar Frankrijk?

Hij zal steeds minder op televisie te zien zijn

Zo ziet het momenteel toch naar uit. Eddy en Christa zijn stilletjes aan hun activiteiten in België aan het afbouwen en denken er steeds meer en meer aan om naar Frankrijk te verhuizen. “We kunnen niet alles blijven combineren. Je kan maar één ding tegelijk goed doen, en wij willen altijd drie of vier dingen tegelijk goed doen”, lacht Eddy Planckaert in Story.

Wie gedacht had dat Eddy het rustig aan zou doen in Frankrijk, heeft mis gedacht. Eddy bruist nog steeds van veel energie en zal zich ook daar perfect dagen en zelfs wekenlang kunnen bezighouden. “Ik ga hier ook weleens een boompje kappen, mijn moestuin verzorgen, dieren houden, misschien een of andere verbouwing. Dat is nu eenmaal de aard van het beestje.”

Een verhuis naar Frankrijk betekent voor Eddy en Christa ook meteen dat ze steeds minder en minder naar België zullen terugkeren en dat Eddy niet meer op elk voorstel zomaar ‘ja’ zal zeggen. “Ik zeg nu al steeds vaker nee tegen allerlei aanbiedingen. Af en toe ben ik nog praatgast bij Sporza, omdat dat goede vrienden zijn, maar ik wil daar nog selectiever in worden. Ik ben tenslotte al 63.”

Bio van Eddy Planckaert

Meer Over:

Eddy Planckaert