.
News Image

Verhuist Koen Wauters terug naar Mechelen?

Wie gaat waar wonen?


De scheiding van Valerie De Booser en Koen Wauters is groot nieuws, Vlaanderen voelt enorm mee met het ex-koppel. Wie gaat waar wonen, hoe zal de opvoeding van Zita en Nono verder verlopen en nog veel meer vragen. Dat zijn zonder twijfel ook vragen waarmee Valerie en Koen ondertussen geconfronteerd worden. Dik anderhalf jaar geleden verhuisde het koppel van Heffen naar het Gentse, officieel om dichter bij de familie van Valerie te gaan wonen. Deed Koen Wauters misschien toen al een toegeving om zijn huwelijk met Valerie te redden? Alleen zij en hun naaste vrienden en familie zullen het antwoord op die vraag kennen.



Hun villa in Heffen staat ondertussen bijna een jaar te koop. Of stond. Zaterdagavond was de villa nog gewoon op luxevastgoed.be terug te vinden, zondagochtend lijkt die spoorloos verdwenen te zijn. Heeft Koen de verkoop laten schrappen en wil hij terug naar Heffen verhuizen?



De buren van Valerie en Koen Wauters in het Gentse zullen zich zonder twijfel afvragen wat er met hun huidige woning in het Gentse zal gebeuren. Blijft Valerie er wonen of is Koen de gelukkige of zullen beiden een nieuwe woonst zoeken?