.
K3
zondag 22 mei 2022

Verhuist Julia van K3 binnenkort naar België?

Het staat nog niet op de planning

K3 heeft ontzettend veel optredens in Vlaanderen. Nu ook de zomer eraan komt zal de Nederlandse Julia nog meer in Vlaanderen vertoeven dan in haar thuisland Nederland. Een verhuis naar België zou een logische stap zijn, maar dat is nog niet aan de orde.

“Ik woon nog steeds thuis bij mijn ouders in Bergen op Zoom, net over de grens dus. Ik sluit niet uit dat Ben en ik ooit in België gaan wonen, maar nu sta ik op een half uurtje met de wagen in Antwerpen. Ik heb wel nog geen rijbewijs maar daar wordt aan gewerkt. Ik heb mijn theorie al behaald, en ben bezig aan mijn praktijk.. Als ik al eens twee dagen vrij heb, wil ik niet achter het stuur kruipen om te oefenen. Maar ik wil zeker geen jaren meer wachten”, lacht Julia in Story.

Hanne en Marthe zouden Julia misschien wel rijles kunnen geven, maar daar voelt Hanne zich niet geschikt voor. Zo zat ze tijdens een VTM-programma op haar gsm te tokkelen. “Maar we stonden wel stil, hé. Al heb ik niet veel reactie gekregen op die ‘onthulling’, ook niet van mijn man Jorn en die is politie-inspecteur.”

Download onze app voor iOS of Android