.
News Image

Verhuist Gers Pardoel binnenkort naar Vlaanderen?

Gers Pardoel blijft immens populair in ons land.


Gers Pardoel heeft duidelijk het hart van de Vlaming gestolen. En de liefde is ook wederzijds. Misschien verhuist Gers Pardoel binnenkort wel naar Antwerpen, laat hij noteren tijdens een interview. “Ik heb deze zomer zelfs veel meer shows bij jullie dan in Nederland,” onthult de sympathieke Nederlander in Het Laatste Nieuws. “Ik hou van dit land. Misschien koop ik wel een huis in Antwerpen.”



Bijzonder aan de populariteit van Gers Pardoel is ook dat Gers genres én leeftijdsgrenzen overschrijdt. Voor vele festivals is hij dan ook “de ideale act”. Overal is hij deze zomer te gast en in het najaar zal dat niet anders zijn. Integendeel. Dit najaar gaat Gers Pardoel immers op tournee langs de Vlaamse concertzalen, iets waar de zanger enorm naar uitkijkt. “Ik kijk overal naar uit. Elke show die je speelt, is toch weer anders,” lezen we in Het Laatste Nieuws.



Naast zijn vele optredens horen we Gers Pardoel ook aan het werk op MNM waar hij samen met Brahim “Sing Your Song Deluxe” presenteert. Het blijft Gers verbazen hoe populair hij wel niet is in Vlaanderen. “Deze zomer heb ik veel meer shows in Vlaanderen dan in Nederland. Ik denk dat de Vlaming van een net iets andere muzikant houdt dan de doorsnee Nederlander,” aldus Gers Pardoel.



“In principe kunnen jullie naar gelijk welke artiest luisteren, maar jullie kiezen voor mij,” lacht Gers Pardoel in Het Laatste Nieuws. “Ik kan zelf niet verklaren wat het is, maar ik voel wel dat ik een klik heb met België. Ik hou echt van dit land. De Vlaming is heel nuchter en ik denk dat jullie toch wel merken dat ik niet probeer de ster uit te hangen,” probeert Gers Pardoel zijn succes te verklaren.



Gers Pardoel brak niet alleen door dankzij hits als “Ik neem je mee” maar natuurlijk ook dankzij zijn erg gesmaakte deelname aan Liefde Voor Muziek en zijn passage als coach in The Voice Kids. Misschien verhuist hij binnenkort wel naar Antwerpen. “Ik ben al een tijdje aan het rondkijken om iets te kopen in Antwerpen. Maar voorlopig blijft het bij kijken. Ik heb geen haast om te verhuizen, want ik woon graag in Tilburg,” aldus Gers Pardoel.



Tilburg ligt niet ver van de Belgische grens dus het pendelen blijft haalbaar. Toch is er nog een andere reden waarom Gers Pardoel maar wat graag naar Antwerpen zou verhuizen. “Ik moet toegeven dat de huizen in Antwerpen vaak mooier zijn dan bij ons. Ik heb een passie voor interieur en hou wel van jullie stijl,” aldus Gers Pardoel in Het Laatste Nieuws.


Bio van Gers Pardoel

Meer Over:

Gers Pardoel