.
Leah Thys
vrijdag 13 oktober 2023

Verdwijnt Marianne definitief uit Thuis?

Fans vrezen het ergste!

De waarheid komt altijd aan het licht, zo ook voor Marianne (Leah Thys) in Thuis. Nadat ze afgelopen seizoen de racistische rechter Alexander Cozijns (Erik Goossens) het hoofd insloeg, werd ze donderdagavond als de echte dader van de doodslag ontmaskerd.

De fans van Thuis waren al een dikke maand aan het speculeren over hoe lang Marianne nog onder de radar zou kunnen blijven, maar sinds donderdag is Mariannes grootste geheim out in the open. Zij heeft Alexander Cozijns neergeslagen, en niet Ilias (die hiervoor dus al de hele tijd vastzit in de gevangenis).

De nieuwe advocaat van Ilias is een echte pitbull. Hij wijdde al zijn tijd aan het onderzoek en vond zo de losse eindjes in de bewijsstukken van de politie.

Maar het is toch Dries die Marianne het vuur aan de schenen legt en haar confronteert met haar daden. “Heb jij die brief gestuurd naar het politiekantoor met de vindplaats van het wapen?”

Met die nu al befaamde woorden werd het allemaal duidelijk voor meester Van Aken. De jonge advocaat kan Marianne dan ook overtuigen om het goede te toen en naar het politiekantoor te gaan om schuld te bekennen. Zoon Tom zal ook het ook mogen uitleggen aan Karin en Robin wanneer duidelijk wordt dat hij al die tijd op de hoogte was van de daden van zijn moeder…

Zal Marianne daar haar daden bekennen? En zal vrijdag de 13de voor eeuwig de Thuis-geschiedenis in gaan als de dag waarop Marianne voor de tweede keer de gevangenis ingaat - en misschien deze keer wel voorgoed?

Bio van Leah Thys

Meer Over:

Leah Thys Thuis