.
Christophe Haddad in Thuis
vrijdag 29 december 2023

Verdwijnt Christophe Haddad uit Thuis?

Kijkers zijn het beu

De voorbije maanden zijn er al heel wat personages uit ‘Thuis’ verdwenen. Zo vertrok recent nog Lut Hannes uit de reeks en verlieten ook Marieke Dilles en Bram Spooren recent de reeks.

Heel wat acteurs zijn de voorbije maanden uit de reeks verdwenen en zij zullen waarschijnlijk niet de laatste zijn.

Afgelopen weken konden kijkers al zien hoe de sympathieke Bob (Christophe Haddad) veranderde in een irritante man die vooral heel erg op de zenuwen van de kijkers werkte. De sympathie van de kijkers die zijn personage altijd had, is op slag verdwenen.

Het gaat niet meer goed in zijn huwelijk met Tamara en dat lijkt ook nog eens zijn eigen schuld te zijn. Zijn gemene streken kunnen maar op weinig appreciatie rekenen en daarop wordt Bob zwaar afgerekend op online fora.

De kijkers zien zijn personage het liefst verdwijnen uit de reeks en met de vele vertrekken van de afgelopen maanden, zou dat ook zomaar eens kunnen.

Kan Bob zijn streken nog volhouden? Kan hij blijven doen alsof? Of loopt de emmer ooit een keertje over. Tamara heeft in ieder geval besloten dat ze wil scheiden van Bob en hoe sneller hoe liever.

Daarmee lijkt het verhaal van Bob een beetje te zijn uitgespeeld en lijkt hij nog maar weinig te zoeken te hebben in de reeks. Exit Bob? Of hebben we makers nog een verrassing in petto?