.
Caroline Maes in Familie - aflevering 7225
zaterdag 1 juli 2023

Verdwijnt Caroline Maes voorgoed uit ‘Familie’?

Ze heeft nu een ander kapsel

Helaas, we moeten het twee maanden zonder onze favoriete soap stellen. De seizoensfinale van ‘Familie’ zit er op en we blijven naar goede gewoonte achter met heel wat vragen. Een belangrijke vraag die speelt bij de kijkers is vooral: ‘Wie overleeft de seizoensfinale?’

Er wordt nu vooral druk gespeculeerd en gedacht dat Caroline Maes de seizoensfinale niet heeft overleefd en dus uit de reeks zal verdwijnen. Er wordt veel gespeculeerd, maar een officiële bevestiging kwam er nog niet.

Caroline nam een tijdje geleden al een ander kapsel aan en dat doet de vermoedens alleen maar versterken dat Caroline uit de reeks zou verdwijnen.

“Ik wilde al langer een ander kapsel. Ik vind het zalig, diep vanbinnen ben ik altijd een blondine geweest, denk ik. Blondes have all the fun, nietwaar? Ik ben nature een brunette en heb sinds mijn 15de mijn haar altijd donkerbruin gekleurd. Tot nu”, vertelt Caroline in Dag Allemaal.

Natuurlijk mag Caroline niks zeggen of ze al dan niet de reeks zal verlaten. “Ik mag niets zeggen, maar er zijn inderdaad grote veranderingen op komst.”

Bio van Caroline Maes

Meer Over:

Caroline Maes Familie