.
News Image

Verdwijnt Brooke uit Mooi en Meedogenloos?

Fans van populaire soap zijn in alle staten…


The Bold and the Beautiful is al sinds de start in 1987 één van de populairste soaps ter wereld. Fans van de serie die bij ons wordt uitgezonden als “Mooi en Meedogenloos” zijn echter in alle staten nu het er naar uitziet de het personage Brooke Logan Forrester (Katherine Kelly Lang), al te zien in de allereerste afleveringen, uit de reeks dreigt te verdwijnen.



De fans trekken die conclusie niet enkel uit de verhaallijn die momenteel lijkt te wijzen op een afscheid van Brooke, maar ook uit de diverse zakelijke bezigheden waarop de actrice zich naast Mooi en Meedogenloos lijkt te focussen. Zo opende ze onlangs nog haar eerste winkel Benheart waarin ze Italiaanse lederwaren naar Beverly Hills brengt.



Al maanden gonst het van de geruchten over een mogelijk afscheid van Brooke aan Mooi en Meedogenloos. En ook in Vlaanderen zullen we die cruciale afleveringen te zien krijgen, want Eclips TV waarop de avonturen van de familie Forrester momenteel worden uitgezonden heeft het contract verlengd tot en met 2021.


Bio van Katherine Kelly Lang