.
Annie Geeraerts in Familie - aflevering 6794
dinsdag 27 juli 2021

Verdwijnt Annie Geeraerts uit Familie?

‘Het gaat nog minder worden’

Annie Geeraerts, die aanstaande maandag 95 kaarsjes mag uitblazen, vertelt deze week in Dag Allemaal dat zij nog maar enkele opnamedagen per maand heeft. Het was de trouwe kijkers van ‘Familie’ al wel opgevallen dat de bomma en Albert de laatste tijd minder vaak in beeld komen. “Ze hebben gezegd dat het nog minder zal worden”, zucht Annie Geeraerts in Dag Allemaal.

“Ik zie dat ook in de scenario’s die ze mij toesturen: er zijn nu drie blokken waarin Anna en Albert niet voorkomen, dat is bijna twee maanden! Een deftige uitleg daarvoor heb ik nog altijd niet gekregen”, reageert een teleurgestelde actrice.

Het is niet de eerste keer dat Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe minder draaidagen hebben. Jaren geleden hebben de makers van ‘Familie’ de bomma en Albert uit de reeks willen schrappen, daar kwam toen heel wat reactie op.
Volgens Annie Geeraerts zijn er nieuwe scenaristen bij ‘Familie’ en die zijn minder begaan met Annie en Ray. “De mensen van de vorige ploeg hadden een boontje voor mij en Ray”, besluit Annie Geeraerts.

Download onze app voor iOS of Android