.
Tom Waes
zaterdag 16 juli 2022

Verdient Tom Waes 700.000 euro per jaar bij VRT?

Het Laatste Nieuws komt met straffe cijfers.

Het Laatste Nieuws pakt dit weekend uit met de bedragen die verschillende VRT-gezichten jaarlijks bij de openbare omroep zouden verdienen. Het absolute toploon zou volgens de grootste krant van het land op naam van Tom Waes staan: hij zou een vergoeding van meer dan 700.000 euro per jaar krijgen.

Niemand die dat bedrag wil bevestigen, maar dat zou mogelijk betekenen dat Tom was zo’n 2.000 euro PER DAG verdient, ook op de dagen dat hij met zijn luie krent in de zon licht. Maar geloof ons, dat laatste zal niet vaak gebeuren. Tom Waes is namelijk een harde werker en voor zijn programma’s trekt Tom Waes heel wat tijd uit.

Je kan dan zeggen wat je wil, je kan Tom Waes moeilijk iets verwijten. Als de bazen van de openbare omroep zoveel voor hem willen betalen, waarom zou hij het weigeren? Tom Waes is namelijk een sterk merk, zijn ‘Reizen Waes’ is een succesverhaal, net zoals de meeste van zijn andere programma’s.

Frederik Delaplace, de grote baas van de openbare omroep, ontkent dat de bedragen in Het Laatste Nieuws correct zijn. Maar omwille van privacyredenen wil hij de correcte bedragen niet communiceren.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Tom Waes

Meer Over:

Tom Waes