.
Veerle Van den Eynde en Nick Wijns uit Blind Getrouwd
woensdag 12 oktober 2022

Veerle uit Blind Getrouwd: “Plots lukt het niet meer”

Het meisje wou niet meer drinken

Met 2 vrolijke kinderen in huis is Veerle Van den Eynde de gelukkigste vrouw in huis. Nadat zij en haar man Nick Wijns een sterrenkindje kregen, raakte Veerle al vrij snel terug zwanger van opnieuw een dochtertje. Oudste dochter Liv kreeg er een zusje bij, Noé.

Maar de zorgen voor Veerle en Nick zijn nog niet voorbij. Hoewel Noé een vrolijke en lief kind is, heeft het meisje last van flesweigering. En dat is niet altijd makkelijk.

“Recent ging zij voor het eerst naar de crèche, maar dat liep helaas allerminst vlot. Een week ervoor lukte het plots niet meer om te drinken van een flesje. We waren nochtans op tijd gestart met oefenen met flesvoeding, en dat ging meteen heel vlot”, begint Veerle in Dag Allemaal.

Door omstandigheden konden Veerle en Nick plots twee weken geen flesje meer geven en daar ging het helemaal mis. Toen is Noé het drinken aan een fles ‘verleerd’.

Veerle en Nick zaten met de handen in het haar en zochten zich rot naar tips en oplossingen. Maar niks leek te helpen.

“Tot mijn vroedvrouw me doorverwees naar een pre-verbale logopediste. Ik wist niet eens dat dat bestond, maar ik ben er meteen op ingegaan. Zij heeft me alles uitgelegd over die reflexen en intensieve flestraining voorgesteld.”

Bio van Veerle Van den Eynde