.
Veerle en Nick uit Blind Getrouwd
donderdag 30 december 2021

Veerle uit Blind Getrouwd: “er is iets gebroken”

Ze kijkt uit naar de bevalling

In april 2022 verwachten Veerle Van den Eynde en Nick Wijns, die we nog kennen uit 'Blind Getrouwd', een derde kindje. Eerder dit jaar verloren ze hun tweede dochtertje Elle na twintig weken zwangerschap, maar nu kijken ze uit naar de geboorte van hun derde kindje. Al hebben Veerle en Nick geen zorgeloze zwangerschap.

“Het verlies van Elle heeft ons dochtertje Liv niet bewust meegemaakt. Ze was toen nog maar twee jaar. Op een dag wordt alles wel duidelijk want er hangen kaders met tekeningen en teksten die verwijzen naar haar zusje in de living. Elke dag komt ze nu ook een kusje geven op mijn buik”, vertelt Veerle aan Gazet van Antwerpen.

Door het verlies van hun tweede kindje kan Veerle niet zonder zorgen genieten van de zwangerschap. “Ik vind dat jammer. Bij elke echo zijn we wel iets geruster dat het dit keer goed komt. We kijken enorm uit naar de komst van onze regenboogbaby. Ik zal zo blij zijn als ik hem straks in mijn armen kan houden. Of ik ooit nog onbezorgd happy kan zijn, weet ik niet. Er is een stukje gebroken en dat kan niet meer gelijmd worden.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Veerle Van den Eynde