.
News Image

Veerle Malschaert is "Soldier of love"' in de winkels op Valentijn!

Leuke comedy-dvd ligt op Valentijn in de winkel.

Onlangs bewees ze nog eens tijdens de uitzendingen van "Stars For Life' op Eén dat ze naast actrice ook als zangeres haar mannetje staat. Op comedy vlak doet ze dat al langer. Als vrouw in het comedy mannen bastion brak ze door tot de halve finale in de Comedy Casino Cup. Veerle kan sindsdien twee solo comedyshows op haar naam schrijven. Ze lanceerde zichzelf 2008 in de door testosteron gedomineerde comedy wereld met SUPERMARKT MALSCHAERT. Vriend en vijand gingen overstag en lovende recensies werden neergepend. Haar tweede show Soldier of Love komt nu ook uit op DVD.

Soldiers of love, vuur liefde af!
Maar wat is liefde?
En komt uw liefde aan?
Is alles liefde of is liefde alles?

Veerle gaat samen met het publiek op zoek naar liefde. Een zoektocht die ons leidt van de diepste zee naar de uier van een koe, van de kraamafdeling naar het bejaardenhuis.

Gewapend met haar vers moederhart, heeft deze soldier of love misschien wel de oplossing voor ùw wereldvrede. Ze gaat de confrontatie aan met de toeschouwers en zichzelf. Ze slaat u om de oren, hilarisch en ontroerend.

Een voorstelling over: Grote Liefde-Kleine liefde-Diepe liefde-Eindeloze liefde-Kalverliefde-Nieuwe liefde-Oude liefde-Bejaarde liefde-Naastenliefde-Eigenliefde-ware liefde en Moederliefde

Met spetterende extra's!
Veerle presenteert "Ons Moe", Veerle als melkkoe (met de bijzonder originele 'borstmelk' productlijn: "la Veerle qui rit", MILD "mother I'd like to drink", e.v.a), ze biedt je een blik achter de schermen terwijl ze zich klaarstoomt voor haar optreden én nodigt je vooral uit om tijd te nemen.... ervoor te gaan zitten.... en te genieten van de unieke extra met Lisa Del Bo (the real deal) waar zij oprecht en gemeend haar songtekst "Liefde is een kaartspel" toelicht!

Bio van Veerle Malschaert

Meer Over:

Veerle Malschaert