.
Veerle Van den Eynde en Nick Wijns uit Blind Getrouwd
dinsdag 7 december 2021

Veerle en Nick uit Blind Getrouwd kijken uit naar geboorte van hun derde kind

Binnenkort is het zover.

2021 was een jaar met vele ups-and-downs voor Veerle Van den Eynde en Nick Wijns. Zij werden enkele jaren geleden aan elkaar gekoppeld in ‘Blind Getrouwd’ en kregen kort nadien een eerste kindje, dochtertje Liv. Kort nadat Veerle en Nick de komst aankondigden van een tweede dochtertje, volgde al snel het nieuws dat ze hun kindje na 20 weken zwangerschap waren verloren. Hun sterrenkindje kreeg de prachtige naam Elle.

Maar Veerle en Nick wilden heel graag een broertje of zusje voor Liv en lieten de natuur hun gang gaan. Met prachtig nieuws tot gevolg, want in 2022 wordt hun gezinnetje weer uitgebreid.

Het koppel kan ondertussen iets beter om met het verlies van hun sterrenkindje, maar vergeten doen ze haar niet. “We praten zowel met lotgenoten als met onze familie en vrienden over haar. We merken dat buitenstaanders vaak niet weten wat ze moeten zeggen, maar we willen echt niet dat ze wordt doodgezwegen. Daarom hebben we haar ook een naam gegeven. Haar assen staan thuis, ze hoort bij ons gezin”, vertellen Veerle en Nick in Story.

Dat er een derde kindje op komst is, betekent voor de ouders in spé niet dat ze Elle willen vervangen. “Toen ik in het begin zwanger was, was het een beetje een dubbel gevoel. Enerzijds was ik blij dat ik zwanger was, anderzijds willen we Elle niet vervangen. We kijken uit naar de geboorte, maar we missen haar nog altijd.”

Download onze app voor Android of iOS