.
K2
zondag 26 september 2021

Veel kritiek op nieuwe kledij van K3: ‘F*ck da’s lelijk’

Niet iedereen is overtuigd van de nieuwe regenboogoutfit.

Afgelopen vrijdag stelden Hanne en Marthe van K3 de nieuwe regenboogoutfits van K3 voor in de talkshow van Johnny de Mol. Tegelijk deelde Studio 100 de eerste beelden op Instagram. Daar lezen we heel wat gemengde reacties op de nieuwe creatie voor meisjes én voor jongens. “F*ck da’s lelijk”, schrijft iemand. “Deprimerend… donker. Het is ook gewoon echt niet mooi”, gaat iemand anders verder. ”De meest lelijkste K3 regenboog outfit die ik ooit gezien heb…”, is dan weer een reactie van een andere K3-fan.

“Ik snap de kleur blauw wel, is een neutraal kleur voor zowel een vrouw als een man, maar het is inderdaad wennen. Het wit sprak mijn persoonlijker wel meer aan. Toch meer fan dan van het blauwe jurkje dan de blauwe outfit voor de man”, gaat een fan verder.

De vergelijking met een pyjama lezen we wel héél vaak als het over de outfit voor jongens gaat. “Die voor de man is persies een pyama. Lekker voor de koude winteravond op de bank he! Dit is echt lelijkste K3 regenboog kleedje/pak allertijden”, schrijft iemand op Instagram.

Gelukkig zijn er ook wel positieve reacties. “Ik vind ze wél leuk”, schrijft Marjon en ook Ines is van mening dat de nieuwe regenboogoutfit heel mooi is.
Smaken verschillen, zoveel is duidelijk! Maar verkopen zal het, zeker weten!