.
Vanessa Chinitor en Dirk Bauters
maandag 1 augustus 2022

Vanessa Chinitor: "Het is voorbij gevlogen"

Vanessa Chinitor is een handige Harry

We denken er liever niet teveel aan terug, maar we kunnen jammer genoeg nog altijd niet om corona heen. De voorbije jaren waren erg moeilijk voor de cultuursector in Vlaanderen. Ook Voor zangeres Vanessa Chinitor en haar man Dirk Bauters.

“Maar die twee jaar zijn voorbijgevlogen. En gelukkig hadden we spaarcenten. Ik bekijk het positief. Ik heb al eens kunnen proeven van wat het is om met pensioen te gaan”, lacht Vanessa in Dag Allemaal.

Dirk en Vanessa hebben de voorbije twee jaar goed besteed en ze zijn er eens stevig ingevlogen. Niet in het maken van muziek, maar wel in de huishoudelijke taken.

“Een poetsvrouw hebben we niet en een tuinman ook niet. We doen echt alles zelf. We hebben zelfs onze eigen carport zelf gezet.”

Het koppel verhuisde 22 jaar geleden naar hun huidige woonst . Toen was de woning nog een ruwbouw. “Ik heb hier zelf de elektriciteit gelegd, gevloerd…alles met m’n eigen handen. Voor onze zwemvijver hebben we wel hulp gehad. Maar het onderhoud doen we helemaal zelf. En met plezier. Ik voel mijn leeftijd niet?”

Bio van Vanessa Chinitor en Dirk Bauters