.
News Image

Vandaag is er de laatste ‘Vandaag’ met Danira Boukhriss

Na drie seizoenen is het gedaan.


Vanavond kan je op Eén kijken naar de laatste ‘Vandaag’. De VRT trekt de stekker uit de talkshow van Danira Boukhriss. Danira blikt met een tevreden gevoel terug op de drie seizoenen. Eén van haar hoogtepunten was toch wel het bezoek van Paul Semer. “Je krijgt niet elke dag zo’n icoon in je studio. Ik was bijzonder blij en vereerd haar te mogen ontmoeten en interviewen. Ik hing echt aan haar lippen. Een prachtige vrouw, die op haar 95ste jonger en vrijer van geest is dan sommige van mijn leeftijdsgenoten.”

Maar ook Miguel Van Damme kwam langs bij Danira. “Ik ben hem eeuwig dankbaar dat hij bij ons zijn verhaal kwam doen. De volgende dag moest hij vier weken in quarantaine in het ziekenhuis voor zijn behandeling, wat het alleen maar straffer maakt dat hij de avond voordien bij ons zat. Miguel heeft me geïnspireerd, met zijn warmte, mentale kracht en positieve vibes. Leuk weetje: zijn vrouw Kyana was toen mee. Ze was toen al zwanger, maar het was nog geheim. Ze voelde zich tijdens de opname ongelofelijk misselijk, maar kon er niks over zeggen, ocharme”, lacht Danira Boukhriss.



Wat Danira na vanavond gaat doen is ook nog een geheim. De VRT wil haar inschakelen voor nieuwe projecten. Wordt zonder twijfel vervolgd.

Bio van Danira Boukhriss

Meer Over:

Danira Boukhriss