.
News Image

Vanavond stelt Clouseau 'Tweesprong' live voor

Dat doen ze tijdens een 'verrassingsconcert' in Feestzaal Eldorado.


Op woensdag 6 november zal Clouseau hun nieuw album 'Tweesprong' exclusief in primeur voorstellen in Feestzaal Eldorado in Humbeek. Jij kan er ook bij zijn. Koop jouw ticket voor dit verrassingsconcert nog snel via greenhousetalent.be.



Vrijdag 8 november verschijnt met 'Tweesprong' het langverwachte nieuwe album van Clouseau via Warner Music. Voor 'Tweesprong' besloten Koen en Kris vol in te zetten op waarachtigheid - alle songs die wat vrijblijvend waren, tekstueel of muzikaal, verdwenen uit de lijst. De ene song is inhoudelijk al wat vlotter verteerbaar dan de andere. Koen en Kris gaan de moeilijkere onderwerpen niet uit de weg, maar gaan er samen doorheen. Eerlijkheid, warmte en soms verkilling, levenslust en soms ook twijfel, diepe vreugde en soms ook bittere ontgoocheling: al die emoties hebben hun plaats op 'Tweesprong'.



Koen & Kris Wauters: Het is sowieso elke keer spannend om een nieuw album op de wereld los te laten, en bij 'Tweesprong' is dat misschien nog meer dan anders het geval, omdat we zelf het gevoel hebben een heel speciaal en - alvast voor ons - heel waardevol album gemaakt te hebben, zeg maar Clouseau op de top van zijn kunnen anno 2019. We kijken er dan ook erg naar uit om 'Tweesprong' live voor te stellen aan het publiek, in eerste instantie bij de albumlancering op 6 november in de Eldorado in Humbeek, en anderzijds op onze concerttoer die vanaf maart 2020 gaat lopen. We zijn ervan overtuigd dat een heleboel van de nieuwe songs zich uitstekend lenen om live gespeeld te worden, en zijn vast van plan om er elke keer een memorabele avond van te maken!

In 2020 beginnen Koen en Kris aan een uitgebreide tournee doorheen Vlaanderen en Nederland, waarbij ze 'Tweesprong' live aan het grote publiek zullen voorstellen. De kaarten voor deze tournee vlogen razendsnel de deur uit.



Koop hier Tweesprong


Bio van Clouseau

Meer Over:

Clouseau