.
News Image

Vanavond start This Is Us op Vitaya

Niuewe reeks met Mandy Moore. 


Zin om op kerstdag onder een dekentje te genieten van een gezellige tv-avond? Dat kan want Vitaya pakt op 25 december uit met de hartverwarmende dramaserie This Is Us. Om helemaal klaar te zijn voor de start van de Amerikaanse succesreeks, geven we 7 verrassende weetjes.


Mandy Moore speelt haar personage Rebecca op 27-jarige leeftijd, 68-jarige leeftijd en alles daar tussenin. Een geweldige kans vindt Moore, maar ze ontdekte ook de keerzijde van verouderen want haar transformatie tot een 68-jarige neemt ongeveer drie uur en half in beslag.


This Is Us is geen ver-van-mijn-bed-show en is ook voor hoofdrolspeelster Mandy Moore soms akelig realistisch. In het eerste seizoen zitten enkele scènes waarin Jack en Rebecca heel heftig kibbelen. Mandy Moore vertelde dat sommige van die scènes haar herinnerde aan haar vorige relatie. Zij scheidde in 2016 na zeven jaar huwelijk van zanger Ryan Adams.



Sterlink K. Brown won voor zijn rol als Randall de Golden Globe voor Beste Acteur in een televisiedrama. Hiermee schreef hij geschiedenis want hij is de eerste Afro-Amerikaanse man die in deze categorie een Golden Globe wint. De rol van Randall leverde hem ook een tweede Emmy Award op.


Chrissy Metz moest nooit op straat leven, maar op het moment van haar auditie had ze maar 81 cent op haar bankrekening staan. Met de luttele centen die ze op haar rekening had staan, kocht ze noodles in 1-dollarwinkels. Gelukkig gaf Metz nooit op en bleef ze audities doen.


De eerste aflevering begint met de 36ste verjaardag van de drie hoofdrolspelers en daarom zou de serie oorspronkelijk ‘36’ heetten. Als This Is Us al een serie zou worden, want het originele script was een script voor een langspeelfilm. Maar regisseur Dan Fogelman worstelde met het script voor de film want hij wou geen begin, midden en einde schrijven voor de personages. Vandaar dat de serie speelt met de tijd.



Chris Sullivan speelt Kate’s vriend Toby die worstelt met zijn gewicht. Maar in het echte leven heeft de acteur geen overgewicht en dus moet hij voor zijn rol een fatsuit dragen. En ook bij Mandy Moore is niet alles wat het lijkt. Om de rol van zwangere Rebecca te spelen, kreeg Moore valse zwangerschapsborsten. Zij vond dit waanzinnig want op het einde van Rebecca’s zwangerschap waren haar borsten gigantisch.



In de eerste aflevering verschijnt Milo Ventimiglia met enkel een doekje voor zijn edele delen op het scherm. Milo gaf toe dat hij heel nerveus was voor die scène. De bewuste scène was bij de start van de serie in Amerika één van de meest besproken dingen op het internet. Het lijkt dus veilig om te zeggen dat de nervositeit van Milo Ventimiglia voor niets nodig was. In al de heisa verklapte de regisseur dat Jack, het personage van Milo, eigenlijk geen hottie hoorde te zijn.


This Is Us, elke dinsdag en donderdag om 22.10 bij Vitaya.

Bio van Mandy Moore

Meer Over:

This Is Us Mandy Moore