.
Stan Van Samang in Thuis
maandag 28 december 2020

Vanaf dan zien we Stan Van Samang in Thuis

Het is bijna zover!

Vanaf aanstaande woensdag is Stan Van Samang in Thuis te zien. De acteur deelde op Instagram een eerste foto van zijn personage Harry Peeters in Thuis.

Harry is een succesvolle horecaondernemer en eigenaar van verschillende cafés en een populaire club. Hij schuwt zakelijke innovatie en risico niet en dat heeft hem zeker geen windeieren gelegd in het verleden. Zijn trots is zijn Club Impulse, een club waar jonge succesvolle twintigers elkaar opzoeken. Harry leeft voor zijn werk en dat maakt dat hij een enorm netwerk heeft, maar weinig tot geen echte vrienden. Ook zijn relatie met vrouwen is zo: veel succes bij hen, maar een duurzame relatie zit er niet in. Zijn huwelijk is dan ook al jaren gestrand. Harry wil een van zijn cafés omvormen tot een hedendaagse club met de nieuwste technologische snufjes. En via Roxanne komt hij in contact met Lowie en Bob, met Boowie.

Stan van Samang : "Harry mag je wel omschrijven als een opportunist. Dat is niet meteen verkeerd of per se slecht, maar niet iedereen zal hem dus even sympathiek vinden." Stan voelt zich thuis in Studio Manhattan: "De studio's in Leuven, dat was toch een beetje thuiskomen. Wittekerke werd in dezelfde studio opgenomen. De weg kende ik dus nog en de nieuwe collega's hebben me hartelijk ontvangen."