.
News Image

Valerie De Booser: “Nono en Zita waren Dirk z’n sociale media aan het uitspitten”

Dit najaar op VTM 2.

 
De liefde kan mooi zijn, dat weet Valerie De Booser ook. Deze week staat zij op de cover van Dag Allemaal. Dat er nog hoop is op een mooi leven na een scheiding, dat weet Valerie De Booser als geen ander. Begin dit jaar kondigde zij samen met haar ex-man Koen Wauters hun scheiding aan en drie maanden later lekte uit dat Valerie weer tot over haar oren verliefd was. Als er nu één ding is wat je niet kan tegenhouden, dan is het verliefd worden.

In de nieuwe Dag Allemaal vertelt Valerie dat zij na haar scheiding niet veel buiten kwam. “Ik wilde tijd voor mezelf. En nadien kwam ik al snel Dirk tegen, tijdens een etentje bij gemeenschappelijke vrienden. Het was niet zo dat ik hem al langer kende. Dat was dus niet het geval. Het was trouwens nooit mijn bedoeling om zo snel weer in een relatie te stappen. Maar wat doe je als een leuk iemand je pad kruist?”, reageert Valerie De Booser in Dag Allemaal.

Valerie hoopte haar relatie nog een tijdje uit de pers te houden, zij was ook niet van plan om haar vriend Dirk aan dochter Zita en zoon Nono voor te stellen. “Dat leek mij iets voor na de zomer. Maar zij vroegen er zelf naar. Ze waren z’n sociale media al aan het uitspitten”, lacht Valerie De Booser in Dag Allemaal.Valerie De Booser is blij dat het tussen de kinderen en haar vriend Dirk klikt, het zou niet de eerste keer zijn dat een relatie afspringt omdat de kinderen niets moeten hebben van de nieuwe partner van één van hun ouders. Dat is gelukkig voor Valerie en Dirk bij hen niet het geval.