.
Riadh Bahri
zondag 25 december 2022

Vader van Riadh Bahri gooide computerscherm kapot op vensterbank

Dit kon hij niet aanvaarden

De vader van Riadh Bahri bleek nooit klaar voor het feit dat zijn zoon een homo is. De communicatie tussen beiden verliep stroef en de cultuur van zijn vader zorgde ervoor dat er geen ruimte was om nog maar te proberen te aanvaarden dat niet iedere man valt op een vrouw.

“Nadat hij verkeerdelijk dacht dat ik een jongen een mail had gestuurd met als afsluiter: ‘ik zie je graag’, gooide hij het computerscherm op de vensterbank”, vertelt Riadh Bahri aan Dag Allemaal.

“Ik zat sowieso al in de kast en dat moment heeft ervoor gezorgd dat er een driedubbel slot op die kast kwam”, onthult Riadh.

Het contact is uiteindelijk doodgebloed. Bij de ziekte van de vader van Riadh Bahri, werd het contact hersteld. Weliswaar tijdelijk, want eens hij te horen kreeg dat er een huwelijk aan zat te komen, werd er gevraagd niet meer langs te gaan omdat het allemaal te moeilijk lag.

“Op de laatste dag van ons feest heeft hij thuis een hersenbloeding gekregen. Hij is in coma geraakt en heeft nog enkele maanden geleefd maar is nooit meer bij bewustzijn geweest”, vertelt Riadh Bahri aan Dag Allemaal. Een spijtige zaak voor beide partijen.

Bio van Riadh Bahri

Meer Over:

Riadh Bahri