.
News Image

Usher komt naar Sportpaleis

Usher komt met The UR Experience Tour naar het Sportpaleis.


Wereldster Usher kondigt aan dat hij zijn The UR Experience Tour in het voorjaar van 2015 naar 23 Europese steden brengt. Tijdens die tournee wordt hij vergezeld door special guests Nico & Vinz, ook in ons land heel groot dankzij superhit Am I Wrong. Op dinsdag 3 maart komt Usher's eerste eigen Europese tour in 4 jaar naar het Sportpaleis in Antwerpen.



De Amerikaanse multi-getalenteerde Usher heeft tot de verbeelding sprekende cijfers voor te leggen. Met meer dan 50 miljoen verkochte albums wereldwijd is hij één van de best verkopende artiesten uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis. Hij heeft meerdere awards op zijn naam staan, waaronder 8 Grammy's, en staat op nummer 1 in de Hot 100 artiesten van de jaren 2000. In zijn reeds 20-jarige carrière heeft de alom geprezen showman een indrukwekkend repertoire aan monsterhits bij mekaar gesprokkeld, denk maar aan U Remind Me, I Need A Girl (Part1), Yeah!, Burn, Love In This Club, OMG, Dj Got Us Fallin' In Love en Without You. Usher brengt een uitgebreide selectie daarvan live naar het Belgisch publiek en geeft hen ook al een voorsmaakje van zijn langverwachte achtste studioalbum. Met The UR Experience wil ik mijn fans een unieke show vol verrassingen en special guests voorschotelen, zegt hij, Ik kijk er al naar uit om hen een Usher-ervaring te bezorgen, zoals ze die nog nooit eerder meegemaakt hebben.



Een spetterend concert met één van 's werelds grootste R&B-sterren én special guests Nico & Vinz op dinsdag 3 maart 2015 in het Sportpaleis. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 10 oktober om 9u.



Voor de allergrootste Usher-fans zijn er speciale VIP-pakketten beschikbaar:

- Bigger Than Meet & Greet Package - Benefiting the New Look Foundation

- UR Experience Soundcheck & Early Entry Party Package

- Good Kisser Package



Start ticketverkoop: vrijdag 10 oktober, 9u



Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60* of www.proximusgoformusic.be



Ticketprijzen (incl. servicekosten):

80,5 euro - 60,5 euro - 50,5 euro - 40,5 euro

*0.5euro/min, incl btw


Bio van Usher

Meer Over:

Usher