You are here

Update over toestand Axel Daeseleire

28/03/2020 12:30-

“Axel heeft positief getest”

De kans dat we Axel Daeseleire de eerstvolgende weken in het openbaar zullen zien is bijzonder klein. Zijn broer Xavier reageert vandaag op HLN.be op het nieuws dat Axel Daeseleire in het Sint-Vincentiusziekenhuis van Antwerpen is opgenomen. “Axel heeft inderdaad positief getest, maar hij wil nu de nodige tijd krijgen om te kunnen herstellen. Alles is onder controle. Axel is goed en stabiel”, reageert Xavier Daeseleire. Woensdag werd Axel Daeseleire in het ziekenhuis opgenomen, al snel was duidelijk dat het coronavirus de acteur in de greep had.

Hoe Axel het virus opgelopen heeft is niet duidelijk. “We gaan daar dan ook niet over speculeren. Ik denk dat het overgrote deel van de mensen die het virus hebben, dat ook niet weten. Wij kunnen alleen maar hopen dat er zo snel mogelijk testen op de markt zijn die dat kunnen vaststellen, waardoor het virus kan bestreden worden”, reageert Xavier.

Dat Axel het al bij al goed stelt, is in ieder geval goed nieuws. Nadat vrijdag het nieuws opdook dat de acteur en presentator prijs had, kreeg hij heel wat steunbetuigingen via de sociale media. Onder andere van Sandrine André, Sven De Ridder, Hilde De Baerdemaeker en Koen De Bouw stonden klaar om Axel sterkte toe te wensen. Zelf wenst Axel nog niet te reageren op het nieuws. “Hij wil nu de nodige tijd krijgen om te kunnen herstellen. Alles in onder controle. Axel is goed én stabiel”, onthouden wij uit de reactie van zijn broer.

Meer nieuws over:

Axel Daeseleire

Gerelateerde foto's:

Axel Opgelicht

Axel Daeseleire - Vilvoorde - 18/08/2016

Finale seizoen 2 Vermist

Axel Daeseleire - Antwerpen - 06/05/2010

LittleBigPlanet

Axel Daeseleire - Brussel - 04/11/2008

Huldiging Provinciehuis

Axel Daeseleire - Antwerpen - 16/12/2007

Gerelateerde bio's: