.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 7

Muzikaal gelegenheidstrio is hoogste nieuwkomer.


Noodgedwongen nemen we deze week afscheid van Samson & Marie met hun gelijknamige debuutsingle, “Doelloze ziel” van Slongs, Spreej met “Lostboydemigod” en “Altijd heb ik je lief” van Kelsey Adams.



Kim Dejonghe viert haar comeback met “Een leven zonder jou” en komt binnen op 48. “Helemaal weg van jou” is Jo Vally en hij mag starten op 44. Niels Destadsbader komt met “Annelies” terug binnen op 35. Gelegenheidstrio Lindsay, Lisa Del Bo & Sasha is de hoogste nieuwkomer van de week op 34 met “Jolene”.



Senne Guns duikt met zijn “Beloftes” van 8 naar 10. Clouseau wint één plaatsje met “Tweesprong” en is nu de nummer 9. Bart Peeters, Ronny Mosuse & Koor verliezen drie plaatsen en belanden met “Wat nog komen zou” op 8. Brihang heeft zijn “Rommel” meegenomen en dat levert hem plaats 7 op, terwijl hij zich vorige week nog op 15 bevond. Van 11 naar 6 springt Mathias Vergels met “1 keer voor altijd”. Van 6 naar 5 gaat met met “Niemand” van Zwangere Guy. Raymond van het Groenewoud blijft met zijn verjaardag status quo op 4 met “Bitter en Bot”. Niels Destadsbader en “Wat zou ik zonder jou” blijft staan op 3. Metejoor rijdt zich al weken vast op 2 met “Blij om jou te zien”. Tegen Bazart is er echter geen kruit gewassen, want de band van zanger Mathieu Terryn blijft mooi staan op die nummer 1!



(Nico Vanaken)