.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 7

Maarten Cox maakt flinke sprong.


Zes singles verdwenen deze week uit de officiële Vlaamse hitlijst. Dat zijn Sabien Tiels & Stef Bos met “De reis”, Herbert en “Een ongewone reis”, Laura Lynn & Guillaume Devos met “100000 vragen”, Jo Vally en “Puur”, Funkhauser feat. Yves Segers met “Leo” en tenslotte ook nog Clouseau met “Tijd om te leven”.



Brihang is nieuw op 49 met “Wieder”. Mira neemt een “Afslag” op 46. Nummer 45 is voor Tom Kestens, Bette Westera & Fatty K en “Altijd overal”. “Op elk moment” vinden we Sasha & Davy op 37. Karree Konfituur komt opnieuw binnen op 27 met “Gek of geniaal”. De hoogste nieuwkomer staat deze week op naam van Soufiane Eddyani en hij zingt over “Een dief als broer”.



Van 13 naar 10 springt Corty met “Levensweg”. De dagen worden langer dus is daar weer de “Ochtendzon” van de meest sexy vrouwelijke BV, Loredana. Zij klimt van 11 naar 9. “Chaos” van Bazart moet van 5 naar 8. “Speeltijd” van Niels Destadsbader wint één plaatsje en is nu nummer 7. Maarten Cox maakt met “Ga door” een flinke sprong van 14 naar 6. “Déjà vu” van Dean doet één positie straffer dan vorige week en staat op plaats 5. Status quo is er voor Wally en “Misère” op 4. “Goud” van Bazart is nu nummer 3, terwijl “Nacht” de omgekeerde beweging maakt naar 2. Zo blijft “Ziet em duun” van Van Echelpoel opnieuw op nummer 1 en dat in totaal al 11 weken.



Tekst: Nico Vanaken