.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 49

Eerste notering voor “Het allerlaatste liedje” van Samson & Gert.


Er is deze week geen plaats meer voor vijf singles. En dat zijn “Ik weet het niet” van Johan Verminnen, Sasha & Davy met “Toen zag ik jou”, “Angst is maar voor even” van Kommil Foo, Luc Steeno met “Dans, dans, dans” én “Voor mij alleen” van Isabelle A.



“Koud en eenzaam” van Herbert is nieuw op 50. 49 is voor Heart For People en “Geef je hart”. “Het allerlaatste liedje” van Samson & Gert staat genoteerd op 44. “Spiegel” van Tourist LeMC feat. Raymond Van Het Groenewoud is helemaal terug van weggeweest, op 37. Senne Guns is de hoogste nieuwkomer op 22 met de Eric Clapton-cover “Beloftes”.



Vorige week nog op 13, maar nu duiken Bart Peeters, Ronny Mosuse & Koor de Top 10 binnen met “Wat nog komen zou”. Van 10 naar 9 klimmen Cleymans & Van Geel, maar ze gaan “Aan de liefde ten onder”. Mathias Vergels blijft status quo op 8 met “1 keer voor altijd”. “Niemand” van Zwangere Guy maakt een mooie sprong, van 11 naar 7. Van 5 naar 6 gaat het met de “Tweesprong” van Clouseau. “Annelies” van Niels Destadsbader wint twee plaatsen en is nu de nummer 5. 4 blijft 4 voor de Rode Neuzen Artiesten 2019 en “Heel mijn hart”. Metejoor is “Blij om jou te zien” en blijft staan op 3. Ook “Ubuntu” van Tourist LeMC staat net als vorige week op 2. Zo blijft Bazart en “Maanlicht” voor de tweede week op rij staan op de nummer 1!



(Nico Vanaken)