.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 48

Regi & Camille met twee singles in de Top 3.

Met vijf zijn ze, de singles die de Vlaamse Ultratop 50 deze week verlaten. Slecht nieuws dus voor Typhoon, Tourist LeMC, Typhoon & Freez met “Alles is gezegend”, “Pachamama” van Slongs, Isabelle A en de “Crimineel”, Michael Lanzo met “De Toreador” én “Er is iets” van Riet feat. Bart Peeters.

De eerste van vijf nieuwkomers komt binnen op 43, is van Jongens en “Zet de wereld stil”. Brihang is “Ver weg” op 42. Top Pops droomt ervan om minstens het succes van de vorige single te evenaren. Met “Alles wat ik heb is voor jou” zijn ze goed op weg. De dames komen binnen op 36. Het “Regenboog meisje” van Lissa Lewis komt terecht op 35. Bart Peeters zal op nummer 15 al vroeg uit de veren moeten, nu de dagen steeds korter worden. “Voor de zon weer opkomt” zingt hij.

Van 14 op 10 springt Gio Kemper en “Polaroid”. “Kenny” duwt Zwangere Guy feat. Jan Paternoster van 10 naar 9. Clouseau blijft met “Zuurstof” status quo op 8. Met “Heimwee” blijven Cleymans & Van Geel staan op 7. Van 5 naar 6 gaat het met “Porselein” van Liefde voor Muziek voor Rode Neuzen Dag. De omgekeerde beweging, van 6 naar 5 maken 5napback feat. Metejoor en “Hoe kon ik zo dom zijn”. Bazart geeft één plaatsje prijs en komt op 4 terecht met “Denk maar niet aan morgen”. Met “Vechter” klimmen Regi & Camille van 4 naar 3. Diezelfde Regi & Camille blijven met “Vergeet de tijd” staan op 2. Net als vorige week staan helemaal bovenaan Jaap Reesema & Pommelien Thijs met “Nu wij niet meer praten”.

(Nico Vanaken)