.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 46

Cleymans & Van Geel komen zeer hoog binnen.


Deze week moeten volgende artiesten en singles hun plaatsje in de Ultratop 50 Vlaams afstaan: Willy Sommers en “Je brengt me van de wijs”, “Suikergoed” van Top Pops, Geert Verdickt van Buurman met “Einzelgänger”, Guillaume Devos en “Achterna”, Maurits Pauwels & De Benelux Calypsos met “Dood” én “Of ’t is ambras” van Muriel Bratislava.



“Twee keer jou” van Marco Kimsen is nieuw op 50. 49 is voor Davy Brocatus en “Everybody dance”. Om de nieuwe single van Isabelle A was er deze week heel wat te doen, maar het legt haar duidelijk geen windeieren. Met “Sjokola” komt ze namelijk binnen op 42. Met “Tweesprong” belandt Clouseau onmiddellijk op 22. Voor de beste twee nieuwkomers moeten we nog wat verder gaan kijken trouwens.



“Zo ver, zo goed” van Yevgueni vliegt de Top 10 binnen op 10, komende van 19. Mathias Vergels en “1 keer voor altijd” duikt van 7 naar 9. Ook “Tijdmachine” van Clouseau gaat erop achteruit, van 5 naar 8. Van 6 naar 7 gaat het met Metejoor en “Blij om jou te zien”. “Heel mijn hart” van de Rode Neuzen Artiesten 2019 verliest vier plaatsen en is nu de nummer 6. Vanuit het niets komt Zwangere Guy met “Niemand” terecht op 5. Nog straffer doen hoogste nieuwkomers Cleymans & Van Geel het, want zij belanden meteen op 4. Klimmen, van 4 naar 3 doen Gert Verhulst, Jan Smit & James Cooke met “Altijd”. “Annelies” van Niels Destadsbader springt van 3 naar 2. Voor de derde week op rij prijkt helemaal bovenaan, op de nummer 1 “Ubuntu” van Tourist LeMC.



(Nico Vanaken)