.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 45

Hoogste nieuwkomer is van Metejoor.


Deze vijf singles verlaten deze week de Vlaamse Ultratop 50: “Geen nacht alleen” van Daalman, Alain Smits met “Laat me”, de “Verloren strijd” van Micha Marah feat. Music Show Scotland, Ida de Nijs met “Hou maar op, het komt nooit goed” én “Mamacita” van Soufiane Eddyani.



Beraadgeslagen en “Isabellade” is nieuw op 49. Op 47 bracht Rudy Meyns “Vreemde vogels” binnen. “Niets is wat het lijkt” voor Buurman & Tom Helsen op 41. “Juf Sarah” van Sammy Moore belandt op 37. De hoogste nieuwkomer is van Metejoor feat. Sarita Lorena en “Boeit me geen” op nummer 22.



Net als vorige week staan Sasha & Davy op 10 met “Zonde van de tijd”. Het was “Zo schoon” voor Michiel De Meyer, maar nu tuimelt hij van 5 naar 9. De “Verdwenen vrienden” van Frank Vander linden klimmen van 9 naar 8. Eveneens één plaatsje winst, naar nummer 7 is er voor Slongs en “Die dagen”. Status quo op 6 is er voor Yevgueni en “Wat nu belangrijk is”. “Alles gaat goed” voor Lenny & De Wespen, want ze belanden van 7 op 5. 4 blijft 4 voor “Zoutelande” van Blöf feat. Geike Arnaert. “Gloria” van Niels Destadsbader blijft steken op 3. Net als vorige week vinden we “Grip (omarm me) van Bazart terug op 2. Voor de vijfde week staat Tourist LeMC feat. Raymond van het Groenewoud helemaal bovenaan met “Spiegel”.



De Ultratop 50 is zondag tussen 16 en 18 uur te beluisteren op Radio 2.



(Nico Vanaken)