.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 44

Love Boat Baby K3 is hoogste nieuwkomer.


De fans van Sammy Baker zullen ontgoocheld zijn, want hun idool stond amper één week in de grootste hitlijst van Vlaanderen met “Wees niet zo jaloers”. Ook zes andere nummers verdwenen deze week en dat zijn Paul Severs en Dina Rodrigues met “Ik heb 'N oogje op jou”, Frank Galan en “Op reis naar de zomer”, Marina Wally & Sammy Moore die nog steeds “Vrienden voor het leven” zijn, Bart Peeters en “Hoeveel ik van je hou”, Willy Sommers met “Jij bent een engel” en Lenny & De Wespen met “Jij”.



De eerste nieuwe komt van Ivann op 43 met “Ik geloof in jou”. 42 is een vraag van Phil Kevin en “Mag ik de zon laten schijnen?”. Op 40 is Stoomboot momenteel “Gestrand”. “Met een beetje liefde” komt Salim Seghers op nummer 39 terecht. Christoff heeft ons de “Ogen weer geopend” op 36. De gevoelige nieuwe single “Droog mijn tranen” van Eveline Cannoot staat op 29. Als hoogste nieuwkomer zien we deze week de “Love Boat Baby” van K3 aangemeerd liggen op 25.



Als we de Top 10 overlopen zien we dan van 10 tot en met 6 iedereen één plaatsje moet prijsgeven. Van 9 naar 10 gaat Clouseau met “Tijd om te leven”. 8 wordt 9 voor Wim Leys die nog steeds gaat “Cruisen door de U.S.A.”. Bart Herman voelt zich nog steeds in zijn element op nummer 8. 7 is voor Lissa Lewis en “Jij doet me leven”. Laura Lynn reist nog steeds haar dromen achterna op 6. Op nummer 5 vinden we Bazart met “Goud” terug en zij komen van 3. Ertebrekers en “Eva Mendes” blijft steken op 4. Niels Destadsbader scoort zijn vierde top 3-hit en voor hem is het nu “Speeltijd”, want hij komt van 10. Status quo op 2 voor “Meester Kunstenaar” van Tourist LeMC feat. Bart Peeters. Daardoor is het opnieuw “Chaos” troef op nummer 1 voor Bazart!



Tekst: Nico Vanaken


Meest recente foto’s van Ivann, Phil Kevin, Stoomboot, Salim Seghers, Christoff, Eveline Cannoot, K3, Clouseau, Wim Leys, Bart Herman, Lissa Lewis, Laura Lynn, Bazart, Ertebrekers, Niels Destadsbader, Tourist LeMC en Bart Peeters: