You are here

Ultratop 50 Vlaams Week 4

Ultratop 50 Vlaams Week 4

Kelsey Adams
24/01/2020 19:17-

Allereerste notering voor Kelsey Adams.

Van Rode Neuzen Artiesten 2019 en “Heel mijn hart” nemen we afscheid. Ook “Een hartje voor Kerstmis” van Eveline Cannoot en “Witte wolke” van Froze feat. Joppe Tanghe vallen uit de lijst.

Op 49 komt de eerste Nederlandstalige single van Kelsey Adams binnen. Zij stak “Altijd heb ik je lief” van Clouseau in een nieuw jasje. “Leef je droom” is de voorbode voor het nieuwe album ‘Country 2’ van Laura Lynn. Deze single is nieuw op 24. Raymond van het Groenewoud maakt binnen enkele maanden zijn debuut op Het Schlagerfestival. Met zijn nieuwe single “Bitter en bot” is hij de hoogste nieuwkomer, op nummer 19.

“Sjokola” van Isabelle A neemt gas terug, van 6 naar 10. Yevgueni klimt van 12 naar 9 met “Zo ver, zo goed”. Wigbert wint een plaatsje met “Kan niet” en is nu de nummer 8. Drie plaatsen verlies naar 7 is er voor Bart Peeters, Ronny Mosuse & Koor en “Wat nog komen zou”. “Ubuntu” van Tourist LeMC gaat er één plaatsje op vooruit en belandt op 6. Op 5 blijft Mathias Vergels staan met “1 keer voor altijd”. Koen Wauters beheerste de afgelopen tijd de media omwille van zijn scheiding. Door de vele aandacht maakt “Tweesprong” opnieuw een mooie sprong, van 10 naar 4. Niels Destadsbader blijft status quo op 3 met “Wat zou ik zonder jou”. Metejoor en “Blij om jou te zien” lijkt zo stilaan vergroeid met positie 2, waar deze single ook deze week weer staat genoteerd. Zo bezet Bazart opnieuw de eerste plaats met “Maanlicht”.

(Nico Vanaken)