.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 38

Bart Herman is in zijn element.


Heel wat wijzigingen deze week in deze Vlaamse hitlijst. Van zes nummers nemen we afscheid en één is ervan is John Terra met “Ik heb je lief”. Ook Sabien Tiels & Marcel De Groot met “Is het dit nu?”, Koen Crucke met “Nooit echt zomer zonder jou”, Micha Marah feat. Fatih “Ik droom jou in kleur”, Maarten Cox met “Als ze me kust” en Aurélie met “De laatste” zijn de andere nummers die deze week plaatsruimen voor nieuwe singles.



Paul Severs en Dina Rodrigues zijn helemaal nieuw op 48 met “Ik heb ’N oogje op jou”. “Iedereen doet ‘t” van Yves Segers staat op 43. 38 is voor “Fine” van Safi. Pieter Embrechts houdt van een “Tweegevecht” op 36. Op nummer 35 staat Waar is Ken? met “Chique“. Bart Herman is op 30 de hoogste nieuwkomer met “In mijn element”.



Christoff sluit de top 10 af en komt van 7 met “Jij bent mijn hartslag”. Amaryllis Temmerman verliest op “1 moment” vier plaatsen en staat op 9. Niels Destadsbader stoot “Vandaag” door van 10 naar 8. K3 moet met “Ushuaia” van 4 naar 7. Ondanks het einde van de “Zomernachten” houdt Pieter Embrechts stand op nummer 6. Ertebrekers schiet met Eva Mendes als een komeet van 12 naar 5. Sergio gaat voor het krijgen voor een strak lijf, maar het publiek vindt hem nu al een “Lekkere jongen” en hij klimt dan ook van 8 naar 4. De drie bovenste plaatsen zijn dezelfde dan die van vorige week. “Goud” van Bazart staat op 3. Tourist LeMC feat. Spiritually Wally en “Horizon” blijft op 2. Bazart en “Chaos” vinden we voor de vijfde week op rij op nummer 1!


Meest recente foto’s van Christoff, Amaryllis Temmerman, Niels Destadsbader, K3, Ertebrekers, Pieter Embrechts, Sergio, Tourist LeMC en Bazart: