.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 37

Laura Lynn gaat haar dromen achterna.


Maar eventjes vijf singles verdwijnen er deze week. Gunther Neefs had “Zoveel te doen”. David Vandyck voelt nu even wat minder beat. Celien kan terug naar de “Vlaamse velden”. Voor Ertebrekers feat. Jack Sparrow was dit de “Party too much” en Laura Lynn tenslotte maakte met “Alles heeft ritme” gewoon plaats voor een nieuwe hitsingle.



Jo Benna en” Wally Forever” is nieuw op 50. “De laatste roos” is voor Adya & Fadim op 46. Rudy Meyns en “La Dolce Vita” staan op 43. Wim Leys gaat op 32 “Cruisen door de U.S.A.”. Hoogste nieuwkomer is Laura Lynn op 24 met “M'n dromen achterna”.



Niels Destadsbader opent “Vandaag” één plaatsje lager dan vorige week en staat op 10. Clouseau en “Vogel voor de kat” klimt van 12 naar 9. Sergio is een “Lekkere jongen” op 8, komende van 11. Ook Christoff gaat drie plaatsen vooruit naar 7. De “Zomernachten” van Pieter Embrechts klimmen van 8 naar 6. Status quo op 5 voor Amaryllis Temmerman in “1 moment”. “Ushuaia” van K3 moet één plaatsje achteruit en staat op 4. “Goud” van Bazart spring haasje over met K3 en staat terug op 3. Dat betekent dat de top 2 onveranderd blijft. 2 blijft 2 voor Tourist LeMC feat. Spiritually Wally en “Horizon”. Zo staat “Chaos” van Bazart al voor de vierde week op de eerste plaats!


Meest recente foto’s van Jo Benna, Fadim, Rudy Meyns, Wim Leys, Laura Lynn, Niels Destadsbader, Clouseau, Sergio, Christoff, Pieter Embrechts, Amaryllis Temmerman, K3, Bazart en Tourist LeMC: