.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 36

Nieuwe single Urbanus scoort meteen!


Van zes nummers nemen we deze week afscheid. Dat is het geval voor Metejoor feat. Daniël Lopez met “Ik hou van jou”, Dennie Damaro en “Rode rozen schenk ik jou”, Laura Lynn met haar “Hemelsblauwe ogen”, Nino Debois en “Droom”, Jackobond en “Zoals het eenmaal is geweest” én Torsten met “Ik geef je mijn schouder”.



Nieuw op 48 staat De Mens met “Vier akkoorden”. “Blijf bij mij” van Will Tura vinden we op 45. 44 is voor “Mis” van Get Ready!. Paper James zit op een “Eiland” op 40. Danny Fabry gaat “Dansen op de Reggeabeat”, zet meteen goed in en verovert plaats 31. “Annie zingt een liedje” en dat doet ze voor Urbanus die op 19 voor de hoogst genoteerde nieuwkomer tekent.



“Ik wil meer” is de boodschap op 10 voor Metejoor, komende van 18. Lissa Lewis & Rob De Nijs zingen “De wereld draait door” op 9 en ze winnen hiermee tien plaatsen. Wim Soutaer springt met “Dans voor mij” van 9 naar 8. Isabelle A en “Glad ijs” maken opnieuw een mooie sprong voorwaarts, van 10 naar 7. “Kwart voor tijd” van Yasmine blijft status quo op 6. Dean moet van 4 naar 5 met “Sta op”. Ook “Pina Colada” van K3 verliest een plaatsje en belandt op 4. “Op mijn fiets”, dat is het nieuwe vervoermiddel van Bart Kaëll en hij klimt ermee van 5 naar 3. “Sinds nen dag of 2 (38 jaar) van Van Echelpoel gaat van 1 naar 2. Zo heroveren Niels & Wiels en dat “Skwon meiske” opnieuw de nummer 1!



Tekst: Nico Vanaken


Meest recente foto’s van Metejoor, Urbanus, Lissa Lewis, Rob de Nijs, Wim Soutaer, Isabelle A, Yasmine, Dean, K3, Bart Kaëll, Van Echelpoel en Niels & Wiels: