.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 33

Lekkere jongen Sergio komt hitlijst binnen.


Werner Janssenswillen met “Een mooie leuke zomer” en Sammy Baker met “Heel mijn leven” verlaten de Ultratop.



Talent van Vlaanderen Lisa-May komt met “Salsa” binnen op 49. Er zijn deze week amper twee nieuwkomers. De hoogste nieuwe op 37 is de “Lekkere jongen” die Sergio is.



De aanvoerder van de top 10 is John Terra met “Ik heb je lief”, komende van 11. “Vandaag” gaat Niels Destadsbader van 10 naar 9. Lichte winst is er voor “Jij bent mijn hartslag” van Christoff op nummer 8. “Route 66” van Will Tura klimt van 10 naar 7. Ook de zomernachten van Pieter Embrechts gaan één plaatsje vooruit en staan op 6. De volledige top 5 blijft ongewijzigd. Op 5 staat Dana Winner met “Jij bent de zon & ik de maan”. Amarayllis Temmerman vinden we op “1 moment” terug op plaats 4. “Goud” van Bazart staat op 3. Eén plaatsje hoger vinden we Bazart al terug, maar dan met “Chaos”. Records vallen er te noteren op nummer 1 met Tourist LeMC feat. Spiritually Wally en“Horizon”. Zij houden het nu al twintig weken vol op de eerste plaats.


Meest recente foto’s van Sergio, John Terra, Niels Destadsbader, Christoff, Will Tura, Pieter Embrechts, Dana Winner, Amaryllis Temmerman, Bazart en Tourist LeMC: