You are here

Ultratop 50 Vlaams Week 31

Ultratop 50 Vlaams Week 31

Isabelle A
31/07/2020 20:20-

Isabelle A is hoogste nieuwkomer in de Top 10.

We nemen deze week afscheid van Laura Lynn en “Als je maar danst”, “Binnenkant” van Brihang, Peter Vanlaet met “Aan en uit” én “Niemand anders nodig” van Safi.

Onderaan de lijst, op nummer 50 begint het avontuur van Jongens met “Sleutel van mijn hart”. Youston is opnieuw binnengekomen met “Niemand als jij” op 48. Voor Marco Kimsen is 47 “Zonde van de tijd”. De hoogste nieuwkomer staat op naam van Michael Lanzo. “De Toreador” neemt startpositie 44 in.

We spoelen door naar de Top 10. Mama's Jasje opent de dans op 10 met “Josephine”. Van 12 naar 9 klimt Isabelle A met “Crimineel”. Drie plaatsen verlies, maar toch nog op 8 vinden we “Zo ver weg” van Regi feat. Jake Reese & OT. Willy Sommers springt van 8 op 7 met “Wij horen samen”. Drie plaatsen vooruit, naar nummer 6 gaat “Allemaal (Vlaanderen Feest)” van Wim Soutaer, Willy Sommers, Zita Wauters & Brahim. “California” van Clouseau gaat van 6 naar 5. De vier hoogst genoteerde singles van het moment blijven ter plaatse trappelen. Op 4 is dat de “Senorita” van Cleymans & Van Geel. 3 is voor Typhoon, Tourist LeMC, Brihang & Freez en “Alles is gezegend”. Al heel lang op 2 vinden we Niels Destadsbader terug met “Nooit alleen”. Regi feat. Jake Reese & OT staan nu al twintig weken op nummer 1 met “Kom wat dichterbij” en komt zo gelijk met “Horizon” van Tourist LeMC op 2 in het lijstje van langst op 1 genoteerde Vlaamse Top 50-hits.

(Nico Vanaken)