.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 26

Nieuwe solosingle Willy Sommers haalt al bijna de Top 20.


Van de zes verdwenen singles had Sergio met “Wat je ziet” met zijn elf weken de langst genoteerde single. De andere vijf zijn: “Ik zoek dekking” van Tom Kestens, Gene Thomas met “Zij gelooft in mij”, “Poka” van Chibi Ichigo, Jongens en “Storm” én Ivan Pecnik & Goele De Raedt met “Hou vol”.



Op 46 komen Ramzi feat. Zwangere Guy, Manlike & Brackos binnen met “Hoelang nog”. 45 is voor Safi en “Niemand anders nodig”. “Crimineel” is de nieuwste single van Isabelle A op 37. Op 36 wil Dean “Enkel zon”. Yong Yello draait “Cirkels” op 33. De nieuwste solosingle van Willy Sommers “Wij horen samen” heeft de Top 20 in het vier, want strijkt al neer op 21.



#LikeMe Cast vangt de Top 10 aan met “Laat ons een bloem” en komt van 9. De “Tijgers” Cleymans & Van Geel verliezen één plaats en staan nu op 9. Jeremie Vrielynck klimt met “Alleen bij jou” van 10 naar 8. Van 6 naar 7 gaat het met Metejoor en “Het beste aan mij (ben jij)”. Een mooie sprong, van 11 naar 6 maakt “California” van Clouseau. Gene Thomas blijft status quo op 5 met “Mij en m'n gitaar”. Regi feat. Jake Reese & OT én “Zo ver weg” geven één plaatsje prijs, maar zijn nog heel tevreden met de nummer 4-positie. “Alles of niets” van Bazart springt van 4 op 3. Met “Nooit alleen” blijft Niels Destadsbader opnieuw steken op 2. Dé zomerhit van 2020, zo ziet het er toch naar uit na 15 weken op nummer 1 lijkt voor Regi feat. Jake Reese & OT te zijn met “Kom wat dichterbij”.



(Nico Vanaken)