.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 24

Willy Sommers vormt trio en komt hoog binnen.


We nemen afscheid van drie singles die vorige week tussen de nummers 45 en 49 reeds onderaan bengelden. Dat zijn Clouseau & Kommil Foo met “We blijven binnen”, “Welkom” van Tourist LeMC en Karen Damen met “Houd de dief”.



“Zomer in mijn straat” is de eerste nieuwe op 43 en komt van Jo Vally. Op 32 verschijnt Buurman en “De lente wist van niets”. Willy Sommers bracht samen met Dorothee Vegas & Like Maarten een speciale remix van “Als een leeuw in een kooi” uit. Het gelegenheidstrio is meteen de hoogste nieuwkomer, op nummer 21!



Van 17 op 10 springt Peter Van Laet, maar het gaat wel “Aan en uit”. #LikeMe Cast klimt met “Laat ons een bloem” van 13 naar 9. “Van vooraf aan” van Nina Butera feat. White Bird blijft staan op 8. Ook Metejoor blijft ter plaatse trappelen op 7 en “Het beste aan mij (ben jij)”. Van 5 naar 6 duikt “Mij en m'n gitaar” van Gene Thomas. De “Tijgers” in Cleymans & Van Geel maken de omgekeerde beweging en klimmen van 6 naar 5. Regi feat. Jake Reese & OT verliest één plaatsje en belandt met “Zo ver weg” op 4. “Alles of niets” van Bazart doet haasje-over met Regi en komt van 4 op 3 terecht. Niels Destadsbader blijft staan op 2 met “Nooit alleen”. Dat betekent dat Regi feat. Jake Reese & OT al dertien weken op 1 kampeert met “Kom wat dichterbij”.



(Nico Vanaken)