.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 24

Zomersingle K3 is hoogste nieuwkomer.


In de Ultratop 50 Vlaams is het vaak een komen en gaan van singles. Deze week is het afgelopen voor deze zeven producties: “Heb jij dat ook?” van Marcel de Groot en Bart Herman, Serum en “Vandoor”, “De Radio” van Herbert, Isabelle A met “Samen”, “Dans vriendje dans” van de Grote Peter Van De Veire Ochtendshow, “Waar de zon en de zee elkaar kussen” van Ive Rénaarts én Michael Lanzo & Corina met hun “Vriendschap voor het leven”.



Berlaen ging er al eens uit, maar nu is hij terug met “Stommekloeut” op 47. Nina Butera eert Paul Severs en komt binnen op 45 met het prachtige eerbetoon “Terug bij mij”. Na “Al die jaren” vinden we op 44 Frank Valentino terug. “Horizon” van De Geest & Aurélie vat plaats op positie 37. Eén plaatsje hoger zien we Dean met “Ik wil het”. Met “Gewoon een lentedag” staat Johan Verminnen op 34. De hoogste nieuwkomer draagt de naam K3 en hun zomersingle “Jij bent mijn Gigi” belandt op 22.



“Bitterzoet” smaakt het nog steeds voor Gio Kemper, ook al gaat hij van 9 naar 10. Metejoor zet zich “Horizontaal” en klimt van 12 naar 9. “Stilte na de storm” van Kommil Foo verliest één plaatsje en belandt op 8. Fors verlies, van 2 naar 7 is er voor Tourist LeMC feat. Alice on the Roof met “Oprechte leugens”. 3 wordt 6 voor “Zoutelande” van Blöf feat. Geike Arnaert. Sabien Tiels maakt een reuzesprong, van 13 naar 5 met “Dans”. Ook Brihang en “Steentje” doet het uitstekend, van 8 naar 4. “Helena” vergezelt Mathias Vergels van 6 naar 3. Met “Vlaanderen m’n land” gaat ook #LikeMe Cast er drie plaatsen op vooruit, naar 2. Deze week neemt Niels Destadsbader ons weer “Mee naar boven” en hij staat al voor de vijfde opeenvolgende week op nummer 1!



(Nico Vanaken)