You are here

Ultratop 50 Vlaams Week 21

Ultratop 50 Vlaams Week 21

Metejoor
22/05/2020 16:40-

De hoogste nieuwe is van Metejoor.

Maar liefst acht verdwenen singles maken deze week plaats voor evenveel nieuwkomers. Verdwenen zijn Metejoor met “Laat het voor de liefde zijn”, “Zie ze doen” van #Likeme Cast, “Jolene” van Lindsay, Lisa del Bo & Sasha, Yong Yello en “Als ge slaapt”, Pieter Embrechts en ”We hebben iedereen nodig”, “Blijf in uw kot” van Els De Schepper, Bart Kaëll met “Geen wonder dat ik ween” én “Leef je droom” van Laura Lynn.

De eerste nieuwe op 49 is van Jongens met “Storm”. Eén plaatsje hoger, op 48 begroeten we Connie Neefs en “Mijn mooie wereld”. 46 is voor Swoop en “Laissez-moi danser”. Op 43 verschijnt Willem Ardui met “Schaduw”. Herbert gaat “Vanavond uit met jou” op 41. Op 40 komt Amaryllis Temmerman binnen met “Zo mooi”. “Reizen in mijn hoofd” van Sabien Tiels belandt op 36. De vorige single van Metejoor ging er vandaag uit, maar met mijn nieuwste “Het beste aan mij (ben jij) is hij de hoogste nieuwkomer, op nummer 24.

De Top 10 bevat geen nieuwkomers, maar er zijn wel wat lichte verschuivingen. Met “Aan en uit” gaat Peter Van Laet van 9 naar 10. De omgekeerde beweging, van 10 naar 9 maakt Gene Thomas met “Ongrijpbaar”. Van 7 naar 8 gaat het met “Vrienden” van 5Napback feat. Daniel Busser. Haasje over met 5Napback feat. Daniel Busser, van 8 naar 7 gaat het met Mathias Vergels en “2 (zo mag het verdergaan)”. Eén plaatsje verlies, van 5 naar 6 maakt Gene Thomas met “Mij en m’n gitaar”. Eén plaats winst, van 6 naar 5 boeken “Tijgers” Cleymans & Van Geel. De Top 4 is ongewijzigd, dat betekent dat op 4 “Zo ver weg” van Regi feat. Jake Reese & OT blijft staan. 3 is opnieuw voor Bazart en “Alles of niets”. “Nooit alleen” van Niels Destadsbader blijft staan op 2. Voor de tiende opeenvolgende week staan Regi feat. Jake Reese & OT met “Kom wat dichterbij” op nummer 1!

(Nico Vanaken)