You are here

Ultieme vernedering voor prins Andrew

01/08/2020 14:00-

De Britse prins Andrew is meer dan ooit de paria van de Britse royals.

De Britse prins Andrew is meer dan ooit de paria van de Britse royals. Het huwelijk van zijn eigen dochter Beatrice werd voor de 60-jarige prins de ultieme vernedering.

Na maanden van uitstel kon het huwelijk tussen Beatrice en de Italiaanse graaf Edoardo Mapelli Mozzi alsnog doorgaan op vrijdag 17 juli, maar een heuglijke dag werd het allerminst.

De 31-jarige Beatrice droomde van een sprookjeshuwelijk zoals het spectaculaire huwelijksfeest van prins Harry en Meghan Markle, maar voor Beatrice werd het een feestje in mineur. Geen enkele televisiezender stuurde een cameraploeg naar de bruiloft.

Sinds het net rond prins Andrew zich alsmaar meer sluit door zijn vriendschap met de overleden pedo-miljardair Jeffrey Epstein is hij de paria van de Britse royals geworden.

Andrew was aanwezig op het huwelijk van zijn oudste dochter maar iedereen hield zich op een veilige afstand van de verguisde prins. Zogezegd om de regels van social distancing in stand te houden, maar de ware reden was vooral dat niemand per ongeluk met hem op de foto zou staan…