You are here

Uitspraak van Heidi Van Tielen schiet in verkeerde keelgat

23/01/2018 18:31-

Zus van Dennis Black Magic is boos.

Een uitspraak van Heidi Van Tielen op Qmusic is in het verkeerde keelgat geschoten bij Anastasia Burkas, de zus van Dennis Black Magic. Heidi Van Tielen was maandag één van de vele bekende gezichten op de première van de film Patser in Kinepolis Antwerpen en uiteraard had ook zij zich aan de dresscode gehouden: doe een outfit aan die perfect bij Patser hoort.

Tijdens het ochtendprogramma werd uiteraard teruggeblik op de grote première. Wim vraagt aan Heidi of ze BV’s heeft gezien op de première, waarop Heidi reageert: “Ja, heel veel. Er was vooral ook heel veel volk dat op Dries Mertens afliep, die ook een prachtig roze petje op had, want iedereen was in Patser-stijl. Heel veel trainingspakken en heel veel ‘blingbling’” Dennis Black Magic komt ook ter sprake als 1 van de BV’s die er bij was, waarop Heidi al glimlachend zegt: “Die heb ik inderdaad ook gezien. Hij heeft nog steeds exact dezelfde look als in zijn gloriejaren. Er liep ook heel de tijd een vrouw achter en ik zou die heel oppervlakkig misschien een klein beetje een del durven noemen, maar bon, ik zag er ook uit als een del, want dat was nu eenmaal de dresscode.”

Anastasia, de zus van Dennis Black Magic, schrok van wat er op de radio gezegd is en besloot een open brief op Facebook te publiceren.

“Beste Heidi van Tielen, we hebben elkaar nog nooit gesproken of mogen ontmoeten, maar blijkbaar voelde je toch de noodzaak om mij op de openbare radio een slet te noemen.... Mag ik vragen waarom? Wie ben jij om te oordelen over iemand die je nog nooit in je leven gezien of gesproken hebt, enkel gebaseerd op het gezelschap waar zij bij is? De "slet" die achter Dennis Black Magic aan liep, bleek dus zijn eigen zus te zijn. Zijn zus die netjes gekleed, mee naar de premiere was. Jij was, in het concept, véél schaarser gekleed. Wat ik zelf prima vind, en waar ik niét over oordeel.

Zijn zus die van haar 14de tot haar 26ste samen was met de papa van haar zoon, en kort na die breuk in een nieuwe relatie stapte waar ze nu (op haar 33ste) nog steeds in zit. Klinkt dat als een slet?

Ik hoef je niet uit te leggen dat mijn broer woedend was, mijn mama erg overstuur en gekwetst, en mijn 12-jarige zoon vol onbegrip dat iemand zijn mama zo noemde. Want ja Heidi, ook 12-jarigen krijgen zulke dingen rechtstreeks of onrechtstreeks te horen, omdat Q-music nu eenmaal een familiezender is, en er gesproken wordt over zulke dingen.

Boef wordt (terecht) veroordeeld over de hele "Kech" affaire, maar jij zou je zomaar publiekelijk op die manier mogen uiten over iemand die je niet eens kent? Is dat de vertegenwoordiging van Q die met rode neuzendag jongeren steunt, tegen pesten is, enz... maar het ok vindt om iemand openlijk zo een stempel te geven enkel en alleen omdat ze bij Dennis Black Magic op een premiere aanwezig was?

Ik hoop dat je het intussen ook wel beseft. Ik zou je heel graag eens uitnodigen tot een gesprek met mij, om mij als mens een heel klein beetje te leren kennen, en je vragen om dan nog eens te oordelen. Is je oordeel dan nog hetzelfde? Dan is het tenminste ergens op gebaseerd. Maar dit nu durven uiten op de radio, zonder enige basis of grond? Nee Heidi, je bent zelf, hoop ik, verstandig genoeg om te beseffen dat dit NIET kan.”

Volgens Heidi heeft zij het woord slet niet in de mond genomen. “Het gesprekje ging over de dresscode van de film, die ervoor zorgde dat vrouwen er al snel als een del uitzagen. Ik heb trouwens in dezelfde zin mezelf ook del genoemd hoor”, zegt Qmusic-dj Heidi Van Tielen al lachend.

Gerelateerde foto's:

Sunset : Rudimental en Felix Jaehn

Q-Music - Oostende - 12/07/2017

Q-Run To You

Q-Music - Hasselt - 11/02/2017

Maarten en Dorothees Kinderopvang

Q-Music - Vilvoorde - 16/11/2016

Campus Q

Q-Music - Gent - 22/10/2016

De Foute Party 2016

Q-Music - Gent - 01/07/2016

The BSMNT Club

Q-Music - Antwerpen - 11/05/2016

BIL Rode Neuzen Dag

Q-Music - Antwerpen - 10/11/2015

Maggie De Block als VTM-omroepster

Q-Music - Vilvoorde - 06/10/2015

Vlaamse artiesten met rode neus

Q-Music - Antwerpen - 03/10/2015

Najaarspresentatie

Q-Music - Vilvoorde - 17/08/2015

Gerelateerde bio's: