.
News Image

Uitreiking Loftrompetten van MENT TV uitgesteld

De opname in Oostende gaat helaas niet door. 


Vers van de pers: MENT TV heeft in samenspraak met de partners van het Gala van de Loftrompetten besloten om de opnames in Oostende van 10 november aanstaande te schrappen. Door de recent ingevoerde coronamaatregelen was het in de praktijk quasi onmogelijk om een show te organiseren die bij het DNA en de uitstraling van de muziekzender hoort.



Amper 40 mensen in de zaal, artiesten die elkaar amper of niet kunnen zien en de strenge hygiënische maatregelen zijn enkele van de factoren die een doorslaggevende rol speelden in de beslissing om van de show in Vayamundo te Oostende een studioshow te maken. Mensen die een arrangement geboekt hadden om de show in Oostende live mee te maken, zullen snel gecontacteerd worden voor de mensen van het hotel.



We kunnen alleen maar respect hebben voor deze beslissing. Stel je maar eens voor dat één ziek tijdens zo'n evenement andere mensen zou besmetten, dat moet absoluut vermeden worden.



De awards zelf worden wel degelijk op oudejaarsavond uitgereikt, maar dat zal deze keer gewoon vanuit de studio van MENT in Gent gebeuren. Daarvoor zal MENT TV een volledig coronaproof concept uitwerken. Het resultaat van die opnames zal tijdens de laatste uren van het jaar 2020 op de Vlaamse muziekzender te zien zijn. Wie er in de prijzen valt? Dat blijft spannend tot de laatste dag van het jaar.