You are here

Twijfels bij Wendy Van Wanten

26/05/2020 08:38-

Corona hakt er bij Wendy Van Wanten in.

Deze week staat Wendy Van Wanten samen met haar dochter Estelle op de cover van Story. Wendy werd van dichtbij geconfronteerd met corona. Eén van de broers van haar man Frans lag namelijk een tijdje in coma omdat hij besmet werd met Covid-19. "We weten nog altijd niet waar hij het heeft opgelopen. Franske komt uit een gezin van zeven kinderen en de hele familie leefde heel erg mee. Via een groeps-chat volgden we de situatie dagelijks op de voet, met een bang hart. Piet had hoge koorts en heeft echt zware stormen doorstaan", reageert Wendy in Story. Ondertussen stelt Piet het gelukkig weer goed en revalideert hij thuis.

Estelle, de dochter van Wendy Van Wanten en Frans, is schoolplichtig, maar echt enthousiast was Wendy niet om haar dochter terug naar school te sturen. "Ik heb getwijfeld om haar te laten gaan, maar Estelle had er heel veel zin in. Gelukkig gaat het maar om twee dagen per week en worden de klassen opgesplitst. De school heeft goede maatregelen genomen. Toch heb ik op haar ‘eerste’ schooldag de hele tijd aan haar gedacht. Het is jammer genoeg niet hetzelfde als voorheen, toen ze nog zorgeloos kon zijn. Anderzijds moeten we de draad voorzichtig weer opnemen hè."

Estelle, die eerder deze maand twaalf werd, sluit volgende maand haar lagere school af en gaat volgend jaar dus naar de 'grote' school. Zelf had Estelle er geen probleem mee om weer naar school te gaan. "Ik ben niet zo bang als mijn mama", lacht Estelle in de Story van deze week. "Anderhalve meter afstand houden is niet altijd makkelijk, de meester had wel spelletjes op afstand voorzien. En we kregen een langere speeltijd zodat iedereen zeker zijn handen kon wassen. Ik ben vooral heel blij dat ik mijn vrienden terugzie. Thuiszitten is maar saai. Ik studeer ook liever op school, en ik ben blij dat de leerkrachten ons nu weer kunnen helpen bij onze keuze over het middelbaar onderwijs. Wel jammer dat het grote afscheidsfeest op de laatste schooldag wellicht niet zal doorgaan..."

Meer nieuws over:

Wendy Van Wanten

Gerelateerde foto's:

Vlaanderen Feest

Wendy Van Wanten - Antwerpen - 11/07/2016

Verjaardagsfeest

Wendy Van Wanten - Oostende - 07/02/2015

Zomeraperitief

Wendy Van Wanten - Oostduinkerke - 10/08/2014

Annes Café

Wendy Van Wanten - Antwerpen - 17/03/2014

Ment Feest

Wendy Van Wanten - Brugge - 18/08/2013

Signeersessie in Media Markt

Wendy Van Wanten - Roeselare - 22/02/2014

Wendy zingt Dalida

Wendy Van Wanten - Sint-Katelijne-Waver - 04/02/2014

Annes Café

Wendy Van Wanten - Antwerpen - 14/01/2014

Voorstelling Champagne Wendy

Wendy Van Wanten - Zeebrugge - 30/08/2013

Q Vlaams

Wendy Van Wanten - Blankenberge - 26/04/2013

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz:

Gerelateerde muziek:

Tracklist van Wendy Van Wanten