.
News Image

Tweede villa van De Pfaffs te koop

Nu ook tweede villa van De Pfaffs te koop.


Carmen en Jean-Marie Pfaff hebben deze week de beslissing genomen hun woonst in de Kleine Heide te Brasschaat te verkopen. De enige reden hiervoor is de aanhoudende en verergerende rugklachten van Carmen: Enkele jaren geleden werd osteoporose vastgesteld en de toestand van de rug van Carmen gaat zienderogen achteruit.



Carmen: Toen we verhuisden uit de Guyotdreef leek het leuk om terug een tuin voor de kleinkinderen te voorzien. Met mij ging toen alles nog goed en ik heb graag mijn familie rond mij. Dat ligt nu eenmaal in mijn aard. Maar de energie die er vroeger was is helaas voor een groot stuk weg. Nu kan ik zelfs geen zak potgrond meer optillen. Een dubbele longontsteking in augustus 2015 maakte het enkel nog erger. Waar Jean-Marie en Carmen naartoe gaan dat ligt nog niet vast.



Jean-Marie: Wij blijven uiteraard in de buurt van onze kinderen wonen. Indien de Kleine Heide eerst wordt verkocht verhuizen we misschien wel tijdelijk terug naar de Guyotdreef. Want daar is alles gelijkvloers en dat is beter voor Carmen.

Verhuizen naar een leuk appartement is ook een mogelijkheid. De gezondheid en levenskwaliteit van Carmen komen voor mij op de eerste plaats. Zij gelukkig, ik gelukkig.



Zowel het huis in de Guyotdreef als dat in de Kleine Heide staan te koop bij Accent vastgoed makelaars en Rodenburgh Immobiliën.