.
News Image

Tweede single voor Bruurs

De zingende broers wisten al snel harten te veroveren.


Sinds zaterdag 3 maart 2018 is Vlaanderen een mannelijk zangduo rijker. Jens en Jonathan Wouters kwamen die avond met hun debuutsingle Mijn Obsessie op de proppen en kregen de naam Bruurs. Daarvoor traden ze al wel op als Zangduo Jens & Jonathan.

Voor de jongste, Jonathan begon het allemaal op 14-jarige leeftijd door zijn deelname aan The Voice Kids in 2014. Van de vele inschrijvingen kwam hij in de top 12 terecht en geraakte Jonathan bij the battles. De één jaar oudere Jens kreeg na de deelname aan The Voice Kids van zijn broer ook de muziekmicrobe te pakken. Bij hem bleef het bij oefenen in huis, tot Jonathan dit toevallig hoorde en vaststelde dat zijn broer ook kon zingen. Bij een verrassend optreden bleek het publiek ook hem te smaken. Bij Bruurs neemt Jens vooral de tweede stem voor zijn rekening.



Beide broers zijn erg trots op hun debuutsingle Mijn Obsessie, die bij Ment Tv een midden-rotatie kreeg. Voor Ja, dat ben jij werd er voor een meer dan waardige opvolger gekozen. Nu de zomer voorbij is, vonden deze jonge kerels het tijd om over een vakantieliefde te zingen. Deze nieuwe originele single werd opgenomen in de Artsound Studio van J.P. Kerkhofs. Zowel tekst als muziek zijn van de hand van Johan de Maeyer.



Ja, dat ben jij van Bruurs verschijnt op 22 september onder het label van RS Muziek en is beschikbaar via de gekende downloadkanalen.



(Nico Vanaken)