.
News Image

Tweede seizoen van VTM-programma Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Jens Dendoncker mag een tweede seizoen maken.


Hoe Zal Ik Het Zeggen?, het populaire verborgen camera programma, krijgt een tweede seizoen. Het eerste seizoen haalt, na acht van de tien afleveringen, wekelijks een marktaandeel van gemiddeld bijna 28% (VVA 18-54) en meer dan 30% op de jonge doelgroep (VVA 18-44). Het is daarmee het best scorende nieuwe programma dit najaar op VTM.



Bedenkers Tim Van Aelst en Sofie Peeters, van productiehuis Shelter, zijn bijzonder blij met het succes van hun nieuwste telg: “We vinden het heel fijn dat ons nieuwste programma opnieuw zo goed in de smaak valt dat we er een tweede seizoen van mogen maken. Mooie cijfers, wekelijks hopen positieve reacties - van Twitter tot de buren - en een nominatie voor de HA! Van Humo. Heerlijk om een druk jaar met zoveel goed nieuws te mogen afsluiten.”




Presentator Jens Dendonckers werk zit er dus nog niet op. Hij is dan ook op zoek naar nieuwe boodschappen. Elke Vlaming die met een ei zit, mag zich aangesproken voelen. Van een stinkende adem tot een huwelijksaanzoeken, van blaffende honden, tot uitgeleende spullen die niet terugkomen, van ‘dank je wel’, tot ‘ik heb er genoeg van’, Jens schuwt geen enkel onderwerp.